De illusie van vooruitgang

De gemaksdeksel van Hak. Geïntroduceerd om ons leven te vergemakkelijken, want wat hadden we het zwaar voor de komst van deze deksel. We hoeven al jaren niet meer onze eigen groenten te verbouwen, de groenteboer heeft plaatsgemaakt voor een schap vol kleurrijke potjes waarvan de inhoud tegenwoordig jaren houdbaar is in plaats van een week en de variatie in appelmoessoorten rijkt verder dan onze wildste fantasie.

Het enige dat ons tot op heden nog uitdaging bood, was de draaidop. De creativiteit die de (met geen mogelijkheid te openen) deksel bij je losmaakte, het moment dat je vol spanning toekeek wie het dan toch ging lukken, de euforie wanneer dit een vrouwelijk familielid betrof, het is voorgoed verleden tijd.

Leve de illusie van vooruitgang. 

Gepubliceerd door Nanne van der Leer

Anderhalve meter liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: