Over

Levensenthousiast, ondernemer en communicatiefanaat.

Of ik nou met boeken, bijen, corporates of start-ups werk, ik word blij van mensen en wensen die willen bijdragen aan een beter morgen.

In 2013 studeerde ik af aan de UvA (master Corporate Communicatie) en kort daarna begon ik mijn loopbaan in de wereld van PR. Drie jaar later maakte ik de stap naar Heineken om daar als marketing manager van de Heineken Experience aan de slag te gaan. Terwijl mijn bloed altijd groen is gebleven, werd ik daarna gevraagd als marketing directeur van Tourism Group International. Een Amsterdams bedrijf die ambitieuze internationale groeiplannen had. Hier heb ik veel geleerd, maar mijn hart lag ergens anders.

In 2019 durfde ik de stap te zetten om te gaan ondernemen en mijn hobby ‘Lief Leven’ uit te bouwen tot bedrijf. Daarnaast bleef ik met mijn eenmanszaak ‘The Sunshine Factory’ ook actief als Communicatiestrateeg bij corporates en (social impact) start-ups. Die balans inspireert me en geeft me energie. 

Naast ‘Lief Leven’ en ‘The Sunshine Factory’ schrijf ik boeken en ben ik met veel liefde actief als ambassadeur voor stichting Join for Joy en de Bee Foundation. 

Wat ik doe

Lief Leven

In 2015 begon ik met het schrijven van liefdevolle, korte gedichtjes. Deze deelde ik op social media en inmiddels is dit uitgegroeid tot een platform met een miljoenenbereik. We verkopen liefdevolle (sociaal & lokaal geproduceerde) producten, zetten ons in voor goede doelen en hebben nu ook online groeiprogramma’s op Plek voor Groei.

The Sunshine Factory

Creatief bureau voor organisaties die een positieve impact op de wereld (willen) maken. Wij geloven in een wereld waarin goed doen en goede business hand in hand gaan. We helpen daarom (toekomstige) purpose-gedreven organisaties hun dromen en doelen vertalen in betekenisvolle, effectieve en creatieve communicatie. Van corporate identity tot merkcampagnes. Van strategie tot uitvoering.

Ambassadeur

Sinds een aantal jaar ben ik trotse ambassadeur van Join for Joy. Een stichting die door middel van sport en spel kinderen in Oost-Afrika weet te bewegen om op school te blijven en weerbaarder te worden. In 2022 had ik het genoegen om zelf naar Zambia te reizen en de lokale teams en de kinderen te ontmoeten. De impact die ze daar maken geeft me kippenvel en de samenwerking tussen de teams in de twee landen zorgt ervoor dat er steeds meer kinderen op school komen en blijven.

Leren kijken door de ogen van de bij, dat is wat ik leer als ambassadeur van de Bee Foundation. Een stichting die zich inzet voor het welzijn van de wilde bij in Nederland. Dit doen ze o.a. door de aanleg van bijenoasen en educatie.

Ervaringen

Mijn hart volgen

2019 – Heden

En nu doe ik alles wat in dienst is van mijn missie: een meer liefdevolle wereld.

PR + Marketing Manager – Heineken

2017 – 2019

Ik was verantwoordelijk voor de (online) marketing van de Heineken Experience in Amsterdam. Ook deed ik communicatieprojecten voor Heineken International Corporate Affairs en werkte ik later nog aan de communicatie strategie en uitvoering van de purpose van Heineken Nederland.

Marketing Directeur – Tourism Group International

2018 – 2019

In deze organisatie was ik verantwoordelijk voor de (online) marketing en PR van zo’n 35 organisaties, actief in het toerisme in vier landen.

PR Manager – BAAS Amsterdam

2015 – 2017

BAAS is een creatief communicatie bureau waarbij ik verantwoordelijk was voor de publiciteit van organisaties en artiesten. We organiseerden persevents tot rode loper premières. Zelfs de publiciteit van fenomeen rapper 50Cent.

Laten we samen ons leven, dat van anderen en de wereld liefdevoller maken.

Nanne.

Sociaal ondernemer, spreker, schrijver en coach met een missie: een meer liefdevolle wereld.

KVK 63848252 
BTW-NR NL001556323B63

Wil je meer informatie, samenwerken of een verzoek indienen?

liefde@nannevanderleer.nl

Houtplein 22-1
2012 DE Haarlem

%d bloggers liken dit: