Over

Leven en werken vanuit liefde.

Vijf jaar geleden maakte mijn leven een ommezwaai. Ik kwam mijzelf flink tegen op het eiland Bali, toen ik daar alleen op vakantie was. Toen ik thuiskwam wist ik: het moet anders. Ik was zo vastberaden als de zon om te veranderen en ben in die jaren daarna zowel aan mijn binnen- als buitenwereld gaan werken.

Ik volgde coaching-opleidingen, werd yoga-docent, stopte met mijn baan als marketing directeur van een toeristische organisatie, maakte van mijn hobby een bedrijf en stortte mij volledig op mijn missie: een meer liefdevolle wereld.

Deze bijdrage lever ik door mijn (sociale) ondernemingen, boeken, gedichtjes, verhalen die ik schrijf of vertel en samenwerkingen. Alles wat ik doe, moet bijdragen aan meer liefde voor onszelf, anderen én de wereld.

Wat ik doe

Lief Leven

In 2015 begon ik met het schrijven van liefdevolle, korte gedichtjes. Deze deelde ik op social media en inmiddels is dit uitgegroeid tot een platform met een miljoenenbereik. We verkopen liefdevolle (sociaal & lokaal geproduceerde) producten, zetten ons in voor goede doelen en hebben nu ook online groeiprogramma’s op Plek voor Groei.

The Sunshine Factory

Creatief bureau voor organisaties die een positieve impact op de wereld (willen) maken. Wij geloven in een wereld waarin goed doen en goede business hand in hand gaan. We helpen daarom (toekomstige) purpose-gedreven organisaties hun dromen en doelen vertalen in betekenisvolle, effectieve en creatieve communicatie. Van corporate identity tot merkcampagnes. Van strategie tot uitvoering.

Beebalm Care

Een organische balsem die uitgaat van de kracht van de natuur, bijdraagt aan een zachte huid, een beter leefklimaat voor de bij, een inclusieve arbeidsmarkt én de negatieve gevolgen van selfcare minimaliseert. De meest zorgzame balsem in de wereld.

Wat mijn hart mij ingeeft…

Verder doe ik alles wat mijn hart mij ingeeft, zoals de onderdelen die je op deze website kunt vinden. Van schrijven en spreken, tot coaching en yogalessen.

Daarnaast ben ik chair van de Board of Inspiration van Join for Joy. Een stichting die door middel van sport en spel kinderen in Oost-Afrika weet te bewegen om op school te blijven en weerbaarder te worden. Ik leer zoveel van deze kinderen!

Ervaringen

Mijn hart volgen

2019 – Heden

En nu doe ik alles wat in dienst is van mijn missie: een meer liefdevolle wereld.

PR + Marketing Manager – Heineken

2017 – 2019

Ik was verantwoordelijk voor de (online) marketing van de Heineken Experience in Amsterdam. Ook deed ik communicatieprojecten voor Heineken International Corporate Affairs en werkte ik later nog aan de communicatie strategie en uitvoering van de purpose van Heineken Nederland.

Marketing Directeur – Tourism Group International

2018 – 2019

In deze organisatie was ik verantwoordelijk voor de (online) marketing en PR van zo’n 35 organisaties, actief in het toerisme in vier landen.

PR Manager – BAAS Amsterdam

2015 – 2017

BAAS is een creatief communicatie bureau waarbij ik verantwoordelijk was voor de publiciteit van organisaties en artiesten. We organiseerden persevents tot rode loper premières. Zelfs de publiciteit van fenomeen rapper 50Cent.

Laten we samen ons leven, dat van anderen en de wereld liefdevoller maken.

Nanne.

Sociaal ondernemer, spreker, schrijver en coach met een missie: een meer liefdevolle wereld.

KVK 63848252 
BTW-NR NL001556323B63

Wil je meer informatie, samenwerken of een verzoek indienen?

liefde@nannevanderleer.nl

Houtplein 22-1
2012 DE Haarlem

%d bloggers liken dit: