Spreken

Ik ken niet veel mensen die zo fijn zijn om naar te luisteren. Nanne brengt haar verhaal over met kracht en liefde én durft kwetsbaar te zijn. Ze begrijpt echt wat ze zegt, kan goed luisteren en flowt mee met de groep. Als je dat allemaal tegelijk kan, dan maak je pas echt impact.” 
Kim Trotz, Freelance Qommunity

Spoken word poetry

Met veel liefde schrijf ik verhalen en gedichten op maat voor individuen en organisaties. Als je mij laat weten wat de kernboodschap moet zijn in steekwoorden, dan maak ik daar een krachtig geheel van wat je digitaal ontvangt en wat ik ook voor kan dragen indien gewenst.

De prijs is afhankelijk van de lengte van het gedicht. Je kan middels onderstaande button een aanvraag doen voor een offerte.


“Gegrond waardoor je haar meteen vertrouwd en een powerhouse als ze aan het woord is. Met haar stralende lach en mooie woorden wist ze direct de harten van het publiek te veroveren.’
– Aygin Kolaei, TEDx Women


“Nanne is een natuurlijke spreker, en geeft met haar warmte het publiek vertrouwen tot interactie tijdens haar inspirerende verhaal.”
– Sofie Coldenhoff – Community, Partnerships & Events Manager The Student Hotel


Bedrijven

Na bijna 10 jaar ervaring als marketingmanager en -directeur in de corporate wereld gecombineerd met het avontuur als (inmiddels succesvol) sociaal ondernemer, weet ik hoe ik teams en organisaties kan bewegen. Het is heel gezond om het systeem af en toe even flink op te schudden en vol positiviteit, creativiteit en a sense of purpose weer door te gaan.

Deze sessies kunnen zowel online als offline plaatsvinden, voor grote groepen en kleine teams.

Thema’s
Werkgeluk/-plezier, purpose, sociaal ondernemen, storytelling, building strong communities, branding en inclusiviteit.


Wat Nanne een goede spreker maakt is dat zij vanuit haar passie op een luchtige manier haar standpunten overbrengt op haar publiek, hen hierover laat nadenken op een bewustzijn gerichte wijze en daarbij de conversatie aan gaat.
Quinten Luykx, General Manager Merlin Entertainment


Nanne is een natuurlijke spreker, het gaat haar dan ook heel makkelijk af. Ze heeft een prettige warme stem om naar te luisteren, ze straalt rust uit maar tegelijkertijd ook veel energie en blijdschap! Daarom moét je wel naar haar blijven kijken en blijf je geboeid. Op een gemakkelijke manier wisselt ze serieuze onderwerpen af met humor. Ze neemt je mee in haar verhaal en weet duidelijk waar ze over praat. Nanne inspireert, motiveert en geeft je nieuwe inzichten en is een positieve vrouw die vanuit eigen ervaring weet hoe ze mensen kan laten groeien, verbinden en het levensgeluk kan laten vinden.
Minke van Geen, Director Join for Joy

Events

Niets zo leuk als een grote groep mensen helemaal gek maken. Prikkelen om anders naar het leven te kijken, inspireren om op andere manieren naar succes te kijken, uitdagen om de wereld van morgen samen vorm te geven en hen een spiegel voor te houden over de eindeloze potentie in henzelf.

Mijn persoonlijke verhaal is hét bewijs dat het anders kan. Nadat ik mijzelf tegenkwam op een vakantie in mijn eentje op Bali, besloot ik dat het roer om moest. Ik ging in therapie, verbrak mijn relatie, nam ontslag van mijn functie als marketingdirecteur en besloot als sociaal ondernemer verder te gaan. Alleen nog maar doen wat mijn hart mij ingaf, wat zich inmiddels heeft vertaald in vier succesvolle bedrijven, een boek (Licht Leven) en een verloving met mijn grote liefde. Ik deel mijn verhaal, omdat het niet gaat over mij, maar iets veel groters: het volgen van je hart, je eigen regels schrijven en wat daarbij komt kijken.

Thema’s
Leven vanuit je hart, het roer om, mentaal welzijn, (sociaal) ondernemen, in je kracht staan, purpose & Licht Leven.


Tijdens onze Week van Werkgeluk & Vitaliteit organiseerden we een online inspiratiesessie met Nanne van der Leer in samenwerking met stichting Join for Joy. Nanne vertelde super inspirerend en enthousiast wat werkgeluk eigenlijk is, waar jouw eigen verantwoordelijkheid ligt en voegde daar de kracht van dankbaarheid aan toe. Nanne vertelt enthousiast en sloot heel goed aan bij de behoefte van onze medewerkers om met een positieve mindset in het leven te staan.
– Floor Waterreus, HR CompaNanny


Wil je Nanne boeken?


Nanne.

Sociaal ondernemer, spreker, schrijver en coach met een missie: een meer liefdevolle wereld.

KVK 63848252 
BTW-NR NL001556323B63

Wil je meer informatie, samenwerken of een verzoek indienen?

liefde@nannevanderleer.nl

Houtplein 22-1
2012 DE Haarlem

%d bloggers liken dit: