Business

Meer impact.
Minder hoofdpijn.

Van jouw hart naar een succesvolle onderneming.

Een traject van 1-op-1 coaching waarmee jij binnen korte tijd meer impact maakt én minder hoofdpijn hebt. In een paar sessies zetten we jouw hartewens of idee om in een succesvol businessplan of brengen we jouw bestaande bedrijf naar een hoger niveau. We gaan uit van het simpele, maar effectieve golden circle model waarmee we een heldere strategie neerzetten. Je hoeft niet alles te doen (juist niet!), je hoeft niet harder te werken, maar wel te weten waarom je doet wat je doen en hoe je dit onderscheidend in de markt kan zetten.


Een holistische, pragmatische, liefdevolle & impactvolle aanpak.
Niet te veel praten, maar ook vooral voelen en doen.

1. Purpose

In de kern komt het altijd terug op deze vraag: waarom doe je wat je doet? Wat is jouw hogere doel? Wat heeft de wereld nodig en hoe kun jij hierop inspelen? Werk je in de markt of aan de markt? We verplaatsen jouw perspectief voor meer betekenis én impact.

In deze sessie gaan we op zoek naar de purpose van jouw organisatie en/of jou. Hiermee leggen we samen een solide fundering waar jij op verder kunt gaan bouwen. Zie het als een kompas voor de toekomst en als meetlat voor jouw impact. Dit startpunt is voor nieuwe organisaties belangrijk, maar ook voor de gevestigde orde. Een purpose draagt bij aan betekenis, richting en duurzame groei.

2. Unieke kracht

Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend? Hoe ga jij de wereld dienen met jouw unieke talent? Wie is jouw doelgroep? Hoe val je op? Wat wordt jouw tone-of-voice? En welke kanalen ga je inzetten om jouw plannen met de wereld te delen?

In deze sessie wordt jouw talent gespiegeld en gaan we kijken hoe je dit talent zo effectief mogelijk kan inzetten. Of je nou al jaren meedraait of net komt kijken, we richten samen jouw communicatiematrix (opnieuw) in en zorgen dat je meer opvalt, bij de juiste klant, voor optimaal resultaat.

3. 10X Business

De potentie van jouw bedrijf is oneindig, maar vaak zijn onze gedachten beperkend. Wat biedt jij aan? Aan welke klant? Wat geeft jou energie? Wat blokkeert energie? Wat moet er moeten gebeuren als jij over 10 jaar, 10 keer zo groot zou willen zijn?

In deze sessie rekken we jouw gedachten op en daag ik je uit om groots te denken. We ontdekken samen jouw blokkades en je krijgt de tools om die op te heffen. We gaan een grote schoonmaak houden, zodat jij minder hoofdpijn hebt en meer impact maakt. Je hóeft niet harder te werken of meer te doen, alleen te weten waar jouw groeipotentie zit en wat je daarmee kan doen. We nemen jouw hele business model onder de loep in een succes-sprint-sessie.


Super trots ben ik op mijn bedrijf. Het heeft alles om succesvol te zijn met een mooi inclusief en duurzaam verhaal en goed concept. Toch is het voor mij heel lastig om duidelijk te laten zien aan de buitenwereld wat ik nu echt doen. Misschien wel omdat ik heel erg veel doe. Hier miste voor mij een belangrijke puzzelstuk waardoor ik enorm onrustig van werd. Door de pragmatische sessie met Nanne hebben we samen naar boven kunnen halen wat en waarom ik doe wat ik doe en structuur aangebracht in de verschillende onderdelen van mijn bedrijf. Het is voor mij enorm waardevol geweest en heeft rust gegeven. Naast dat het verhaal nu echt klopt zit ons business model nu ook beter in elkaar.”

– Marleen


De sessies kunnen online, bij Plek voor Groei in Haarlem of in de natuur plaatsvinden. Afhankelijk van de omstandigheden en wensen.

Dit programma kost €1111,- (incl. BTW) voor een particulier en €1550,- (excl. BTW) voor organisaties. Je kunt het programma in één of meerdere dagen doen en je krijgt in de maand daarna nog dagelijks persoonlijke begeleiding van mij om de inzichten ook daadwerkelijk te implementeren in jouw leven.


Ik had een hoofd vol ideeën, want ik ben een creatief in hart en nieren, alleen wist ik dit nog niet door te vertalen in een plan. Ik deed altijd maar wat eigenlijk. Hierdoor werkte ik heel hard en hield ik weinig energie over. In de sessies met Nanne werd ik terug naar de kern gebracht, waardoor ik nu heel duidelijk weet waar ik mee bezig ben. Ik leerde nee te zeggen, minder te doen en meer impact te maken. Ik barst van de energie en dit uit zich weer in de groei van mijn bedrijf.”

– Bart


Wil jij groeien?

Nanne.

Sociaal ondernemer, spreker, schrijver en coach met een missie: een meer liefdevolle wereld.

KVK 63848252 
BTW-NR NL001556323B63

Wil je meer informatie, samenwerken of een verzoek indienen?

liefde@nannevanderleer.nl

Houtplein 22-1
2012 DE Haarlem

%d bloggers liken dit: