Vergeving

Vergeving is kiezen voor vrijheid.

Veel van ons dragen lasten uit ons verleden, soms van jezelf, soms zelfs van de generaties voor je. Wat in het verleden is gebeurd kun je niet veranderen, maar wel wat je daarmee doet. Vergeving is een effectieve methode om jezelf te bevrijden van het gewicht van het verleden. En het mooie is dat je de ander daar helemaal niet voor nodig hebt. Alleen jezelf en de wíl om los te laten.

Voor vergeving heb je de ander niet nodig.

Veel van ons hebben een verkeerd beeld van vergeving. Vaak zoeken we de oplossing in de ander. Terwijl je de ander vaak niet kan veranderen en het verleden niet meer kan aanpassen. Vergeving vind je echter in jezelf. Je maakt de keuze om jezelf te bevrijden van de verwachtingen die jou gevangen houden.

Het verleden niet meer dragen.
Soms dragen wij zelfs de pijn van tot wel zeven generaties voor ons, soms treffen wij zelf een pijnlijk lot. Dit kun je niet veranderen, maar wat je wel kan veranderen is wat je ermee doet. Je kiest ervoor die ballast niet langer te dragen. Het is als een soort grote schoonmaak, binnenin jou. Je maakt weer ruimte voor nieuwe levensenergie en als gevolg ervaar je dat het leven weer gaat stromen.

Nieuwe energie, nieuwe jij.
Die nieuwe energie zorgt ervoor dat jij je blijer en vrijer voelt. Het zorgt ervoor dat relaties met anderen of jezelf verbeteren en dat je weer ruimte voelt. Vaak omschrijven mensen na een vergevingssessie letterlijk een licht gevoel. Alsof de zwaarte jou heeft verlaten en die vanuit die leegte, ruimte kan de nieuwe energie weer stromen. A new era.

Nanne heeft een zachte en warme uitstraling waardoor je je gelijk op je gemakt voelt. Ze legt goed uit wat de bedoeling is van een vergevingssessie en neemt je aan de hand mee. Ondanks dat het kwetsbaar is om je persoonlijke ervaringen te delen, ontdek je al gauw hoe verlichtend en verlossend de kunst van vergeven is. Ik heb veel over mijzelf mogen ontdekken en daarmee met de bewustwording ook veel kunnen loslaten. Mijn leven heeft daarna een compleet andere invulling gekregen doordat ik zelf andere keuzes ben gaan maken. Ik ben Nanne daar erg dankbaar voor.”

— Ellen.

Oude wonden zorgden ervoor dat ik vast liep in de verwachtingen die ik had richting mensen in mijn directe omgeving. Een ander veranderen kan niet, mijn verwachtingen wel. De vergevingssessie bij Nanne was een eye opener voor mij en heeft mij geholpen deze verwachtingen los te laten. Nanne gaf me een veilig gevoel in een fijne setting waarin ik echt open durfde te zijn. Liefdevol, respectvol en troostend zo heb ik de vergevingssessie ervaren en tot op de dag van vandaag nog altijd profijt van!

— Tessa.

Kosten

Een vergevingssessie kost €150,- (incl. BTW voor particulier, excl. BTW voor organisaties). Een vergevingssessie duurt ongeveer 1,5u.


Nanne.

Sociaal ondernemer, spreker, schrijver en coach met een missie: een meer liefdevolle wereld.

KVK 63848252 
BTW-NR NL001556323B63

Wil je meer informatie, samenwerken of een verzoek indienen?

liefde@nannevanderleer.nl

Houtplein 22-1
2012 DE Haarlem

%d bloggers liken dit: