Persoonlijk

Terug naar jezelf.
Terug naar liefde.

Weten wie je bent, wat je wilt
& hoe je daar komt.

Een traject van 1-op-1 coaching waarmee jij binnen korte tijd weer thuiskomt bij jezelf. Alles zit allang in jou. Ik ben er alleen om je de weg terug naar huis te wijzen. Niet langer zoeken, maar herinneren. Weten wie je bent en in die kracht gaan staan. Blokkades opruimen, zodat jij weer vanuit jouw volle potentie kan gaan stralen.


Een holistische, pragmatische, liefdevolle & impactvolle aanpak.
Niet te veel praten, maar ook vooral voelen en doen.

1. Jezelf leren kennen

Wie we zijn zit allang in ons, maar soms raken we door allerlei gebeurtenissen de verbinding met onszelf kwijt. We gaan conformeren aan verwachtingen van de maatschappij en anderen en worden doof voor de stem van ons hart.

In deze sessie mag je weer thuiskomen bij jezelf. Voorbij alle rollen, maskers en verwachtingen. De meest pure, authentieke jij. Je leert helder te kijken en je hart voor jezelf te openen met waardevolle tools voor zelfvertrouwen en zelfliefde.

2. Het heft in eigen hand

Als je weet wie je bent, is de volgende stap ‘weten waar je heen wilt’. Overleef je, word je geleefd of leef je? Wat is het leven waar jouw hart sneller van gaat kloppen? En hoe kom je daar?

In deze sessie neem jij de touwtjes van jouw eigen leven weer in handen. Je leert jouw energie managen, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen. Samen werken we aan jouw unieke levensplan, vanuit vertrouwen in plaats van controle. Vanuit liefde in plaats van angst.

3. Stralen!

Welke blokkades ervaar je? Heb je nog wel plezier? Kun je omgaan met voorspoed én tegenslag? En vanuit jouw volle potentie stralen (zonder je schuldig of te veel te voelen)? Het is jouw geboorterecht om te stralen, dus hup, we gaan aan de slag!

In deze sessie ontdekken we samen jouw praktische én energetische blokkades en krijg je de tools om die op te heffen. Je gaat energie ontladen en in beweging zetten. Leert de ruimte nemen en je uit te spreken. Iedereen heeft een uniek talent. We gaan jou weer in die kracht zetten.

De sessies kunnen online, bij Plek voor Groei in Haarlem of in de natuur plaatsvinden. Afhankelijk van de omstandigheden en wensen.

Dit programma kost €1111,- (incl. BTW) voor een particulier en €1550,- (excl. BTW) voor organisaties. Je kunt het programma in één of meerdere dagen doen en je krijgt in de maand daarna nog dagelijkse persoonlijke begeleiding van mij om de inzichten ook daadwerkelijk te implementeren in jouw leven.


In de zomer van 2020 kreeg ik als verrassing van mijn zus het boek van Nanne ”Licht Leven”. Een boek met een diepe, mooie en bovenal inspirerende boodschap. Door de connectie die ik dankzij het boek direct met Nanne voelde, wist ik diep vanbinnen dat wanneer het moment zou aanbreken dat Nanne coachingsessies zou geven, ik voor in de rij zou staan. Ik volgde uiteindelijk twee sessies met tranen, vergeving en vooral veel liefde. De openbaring waar zij mij mee kennis heeft laten maken is er één die ik voor altijd koester.”

– Nienke


Wil jij weer stralen?

Nanne.

Sociaal ondernemer, spreker, schrijver en coach met een missie: een meer liefdevolle wereld.

KVK 63848252 
BTW-NR NL001556323B63

Wil je meer informatie, samenwerken of een verzoek indienen?

liefde@nannevanderleer.nl

Houtplein 22-1
2012 DE Haarlem

%d bloggers liken dit: