Begeleiding

Mijn missie is om jou meer liefde voor jezelf, anderen én de wereld te laten ervaren.

In ons leven hebben we de keuze tussen angst en liefde, ik wil je weer terug op het pad van liefde brengen in je persoonlijke én zakelijke leven. Liefde is creativiteit, wijsheid, balans, kracht en ga zo maar door. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een prettig leven. Alles zit al in jou. Je hoeft niets nieuws te leren. Ik ben er alleen maar om je de weg te wijzen. Je gaat zelf de antwoorden vinden.


2-Daagse reis naar binnen.

Voel je veilig, geaard en verbonden. Weet wie je bent. Laat je gevoel stromen. Verbind met jouw kracht. Open je hart. Visualiseer jouw toekomst. Spreek het uit. Straal!

Om krachtig en stralend in het leven te staan is het van belang dat je je veilig, geaard en verbonden voelt. En, als je dat niet voelt, dat je weet hoe je met die blokkades aan de slag kunt gaan. Je weet hoe je je verlangens en gevoelens kan laten stromen. Hoe je jouw hart opent, zelfs als het zo vaak heeft moeten sluiten om te overleven. Je weet wie je bent, waar je heen wilt en hoe je dit met de wereld deelt.

‘In je licht. In je kracht’ is een 2-daags retreat, op 24 en 25 juli 2021, waarbij we samen de reis naar binnen gaan maken aan de hand van het chakrasysteem (ons energetisch lichaam). In een verborgen urban tempel in het hart van Amsterdam, met het meest heerlijke soul food van ‘In Liefde’ en een soul portrait van meesterfotograaf Roeltje van de Sande Bakhuysen.

Meer informatie?
Download de brochure of mail liefde@nannevanderleer.nl

Wat je kan verwachten:
– Yin & Yang yoga;
– Meditaties;
– Journaling;
– Soul portrait;
– Cacao ceremonie;
– Mantra’s chanten;
– Breathwork;
– Persoonlijke & business coaching;
– TRE (tension release);
– Magische locatie;
– Liefdevolle begeleiding;
– Pre- & post begeleiding.

Praktische informatie
– Datum: zaterdag en zondag 24 & 25 juli 2021;
– Tijden:
– Kosten € 595,- (incl. BTW, betalen in 2 termijnen mogelijk) inclusief twee dagen gevuld met soul food en onbeperkt drinken, pre- & post (business & persoonlijke) begeleiding & een Soul Portrait van fotograaf Roeltje van de Sande Bakhuysen;
Exclusief: overnachting, reiskosten.
– Optioneel: massage bijboeken (€30 per 30 minuten);
– Locatie: Mahara | De Clercqstraat 123 HS, 1053 AK Amsterdam;
– Maximaal 12 deelnemers.

In twee dagen tijd terug naar de kern: in je licht, in je kracht.

Mahara Urban Temple Amsterdam
Soul Portrait – Roeltje van de Sande Bakhuysen

Persoonlijk

Ieder mens komt in zijn of haar leven uitdagingen tegen. Van onzekerheden en een overactieve innerlijke criticus, tot aan onverwerktheden uit onze jeugd en angsten voor de toekomst. We weten diep vanbinnen altijd het antwoord, alleen zijn we soms de verbinding met onze eigen kern verloren. Ik begeleid je liefdevol terug naar die kern. Terug naar de wijsheid, kracht, lichtheid en liefde die altijd al in jou zat.

Naast de 1-op-1 sessies geef ik ook ‘Licht Leven’ workshops, waarin we in 3 dagen jouw leven transformeren naar een leven waarin jij minder zwaarte op jouw schouders, een hart wat overstroomt van liefde en meer lichtheid om te leven ervaart.

De 1-op-1 sessies kunnen live in Haarlem, al wandelend of online plaatsvinden.


Vergeving

Wil jij lichter door het leven? Jezelf bevrijden van woede en schuld? Dan wordt het tijd om jezelf of een ander te vergeven. Je het kunt zien als een innerlijke schoonmaak binnen in jezelf. Je doet dit dan ook voor jezelf en met jezelf. Je hebt daar de ander niet voor nodig. De uitkomst van een sessie is dat jij je vrijer en lichter voelt en dat relaties (met jezelf of anderen) als een resultaat daarvan verbeteren.

De sessie bevat een privé-sessie van ong. 1,5 uur waarin jij een situatie, persoon of jezelf vergeeft.

Jij doet het werk, ik begeleid je liefdevol in het proces.


Business

Wil je jouw purpose vinden? Krachtiger in je functie gaan staan? Meer impact maken? Jouw idee omzetten in een business plan of je huidige businessplan te optimaliseren om in potentie x10 te groeien? In een sessie van een halve dag, afhankelijk van jouw hulpvraag, zorgen we dat jij in jouw kracht komt te staan. Meer impact, minder hoofdpijn.

We staan stil bij jouw talent, wat de wereld nodig heeft, waar jij energie van krijgt en hoe je daar geld mee kan verdienen. The sweet spot.

Reviews

”In de zomer van 2020 kreeg ik als verrassing van mijn zus het boek van Nanne ”Licht Leven”. Een boek met een diepe, mooie en bovenal inspirerende boodschap. Door de connectie die ik dankzij het boek direct met Nanne voelde, wist ik diep vanbinnen dat wanneer het moment zou aanbreken dat Nanne coachingsessies zou geven, ik voor in de rij zou staan. Ik volgde uiteindelijk twee sessies met tranen, vergeving en vooral veel liefde. De openbaring waar zij mij mee kennis heeft laten maken is er één die ik voor altijd koester.”

— Nienke

“De vergevingssessie bij Nanne, heeft mij diep geraakt. Ik kon de transmutatie maken van schuld naar onschuld naar liefde en vrijheid. De pijn uit mijn verleden in relatie met mijn moeder kan ik nu in het verleden laten en in het nu, kan ik mijn moeder weer ‘echt ‘ ontmoeten. Nanne, luistert waarachtig, stelt verdiepende vragen nodigt uit en stelt gerust op een directe, zachte liefdevolle dragende manier.

Een geschenk voor mijzelf en de mensen om mij heen.” 

— Ankie

Nanne.

Sociaal ondernemer, spreker, schrijver en coach met een missie: een meer liefdevolle wereld.

KVK 63848252 
BTW-NR NL001556323B63

Wil je meer informatie, samenwerken of een verzoek indienen?

liefde@nannevanderleer.nl

Houtplein 22-1
2012 DE Haarlem

%d bloggers liken dit: